Top10Oferte.ro este un instrument de asistență bazat pe date pentru cercetările dvs. de cumpărături online. Există atât de multe informații disponibile: platforme sociale, bloguri, forumuri, comentarii, articole și multe altele.

În orice moment, există mii de recenzii noi publicate. Este imposibil să le urmărești pe toate de unul singur și poate fi frustrant chiar și numai să încerci.

Este consumator de timp, epuizant și confuz.Ideea din spatele Top10Oferte.ro a fost de a dezvolta o tehnologie care să colecteze toate aceste date și să le analizeze, făcând toată munca grea pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți urmări cu ușurință sentimentul mulțimii.

Parcurgem principalele piețe online și comercianți cu amănuntul în timp real, fiind mereu la curent cu toate produsele și prețurile recente. Misiunea noastră este de a vă face experiența de cumpărare simplă și plăcută și de a vă permite să economisiți timp și bani.

Suntem încântați să vedem comunitatea Top10Oferte.ro în creștere și lucrăm cu sârguință pentru a ne îmbunătăți continuu și a ne urmări misiunea. Rămâneți pe fază!

team-member

Zach Hector
relații publice

Zach este un student de 35 de ani la educație fizică și sport, căruia îi place să mănânce în oraș, să înoate și să joace bridge. Este stabil și inteligent, dar poate fi și foarte zgârcit și puțin rău.

team-member

Sophia Rhiannon Ball
Director de Marketing

Sophia este o cercetătoare științifică în vârstă de 27 de ani, căreia îi place să se arunce în necunoscut, să lucreze la mașini și să picteze. Este generoasă și inteligentă.

membru al echipei

Ionut Madalin
CEO/FONDATOR

Ionuț caută în mod constant modalități de a evita să plătească prețul integral pentru cele mai noi gadgeturi. Acest lucru înseamnă că verifică prețurile la mai mulți comercianți cu amănuntul și caută cele mai bune oferte pentru a le oferi cititorilor cele mai bune produse disponibile online.